поміркувати

Отже. Давай поговоримо серйозно. Є декілька речей, про які тобі слід подумати сьогодні.

Перше. Юля, ти лінива. Ти страшенно лінива до усього: до догляду за собою, до витрат на себе, до навчання, до читання, до саморозвитку, до нормального харчування, до додержання порядку в кімнаті, в планах і в голові, до самоорганізації… Тобі на все наплювати. Нема нічого такого, щоб тебе простимулювало, змусило хоч чогось хотіти і докладати до цього зусилля.  Все по барабану. Але так не можна. Бо то є просто піздєц.

Друге. Якщо ти будеш валятися на ліжку цілими днями і жерти пиріжки з вінегретом, то ти скоро будеш важити знову 58 кг. Згадай, яка ти була кабанюка. Твоя мета має бути 50 КІЛОГРАМІВ!  Тому:

1. На сніданок ми беремо собі вівсяночку. В універі яблучко чи банан(купуєш звечора). Вдома супчик. На вечір лабаєш салатик. Після шостої – не їмо. Солодке і здобу – не їмо. Каву солодку – не п’ємо. Приходиш в сільпо  і фільтруєш: овочі, фрукти, картопля на супчик, гречка на кашу. Все. Треба себе повертати в форму. Бо розперло знову, згадай, якою ти чудовою була в 53 кг. Отже, з їжею ми вирішили. Худнемо і пристаємо на правильне харчування.

Третє. Ти хочеш займатися політичною діяльністю, бо тобі подобаються ці люди. Якщо вони тобі колись перестануть подобатися, ти все кинеш?  Подумай над цим.. Бо вже так було з Глорією. Звичайно ж, зараз все інакше. Ти подорослішала. Але все ж подумай…

Четверте. Ким ти там хотіла бути? Леді? Вишуканою мадам? То в чому справа?.. Ти раніше чудово жила без матюків. Що змінилося? Хочеш крутою здаватися? Це тупа дурня. Ти виглядаєш бидлом. Тому давай вирішимо:  від завтрішнього дня після кожного матюка даєш собі ляпаса по губам. Серйозного такого. Щоб відучити себе. Ти леді. Вихована, серйозна. Тебе мають поважати. З тобою мають рахуватися. Матюки і бидляцтво балів твоїй репутації не додають. Задумайся.

П”яте. Коли ти вже займешся навчанням? Коли приготуєш диплом? Завтра вночі?… Юля-Юля…